top of page

Algemene Voorwaarden


 

Artikel 1 - Definities 

In deze voorwaarden worden enkele specifieke termen gehanteerd, die de volgende betekenis hebben:

 

 1. Website: verwijst naar ons online domein: www.doxieworld.nl

 2. U/Klant: dit verwijst naar de consument die een bestelling plaatst.

 3. Werkdag: een werkdag is elke dag, behalve zaterdag, zondag en nationale feestdagen in Nederland.

 4. Content: dit omvat alle tekst, afbeeldingen en video's die op onze website zijn gepubliceerd.

 5. Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de klant om een gekocht product binnen de bedenktijd terug te sturen.

 

Artikel 2 - Identiteit en contactgegevens van Doxie World 

Doxie World is een officieel geregistreerd bedrijf in Nederland, met registratienummer 76105733. Verdere informaties zijn hieronder te vinden:

 

Adres: Neutronweg 55, 1627LG Hoorn

BTW-nummer: NL003043597B15

 

Indien u vragen heeft met betrekking tot deze voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: info@doxieworld.nl

 

Artikel 3 - Toepasselijkheid 

 1. Deze bepalingen zijn van kracht voor al uw aankopen bij ons of voor reeds gedane aankopen. Ze weerspiegelen niet alleen de transacties, maar ook onze waarden en de manier waarop we met elkaar omgaan. We streven ernaar om iedereen op een eerlijke en respectvolle manier te behandelen.

 2. Bij bepaalde producten kunnen ook aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. 

 3. Als er tegenstrijdigheden ontstaan tussen deze voorwaarden en de algemene voorwaarden, zullen we gezamenlijk naar de beste oplossing zoeken.

 

Artikel 4 - Het aanbod 

We streven ernaar om u uitgebreide informatie te verschaffen over de producten die u bij ons koopt, waaronder specificaties, prijzen en gebruiksinstructies.

 

 1. Bij online bestellingen ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres. Het is belangrijk op te merken dat deze e-mail slechts een bevestiging is en geen bindende overeenkomst vormt. 

 2. De bestelling wordt pas bindend op het moment dat deze wordt verwerkt in ons systeem en het product wordt verzonden.

 3. Zodra we uw betaling ontvangen, gaan we direct aan de slag met het voorbereiden van uw bestelling. Doxie World behoudt het recht om een aankoop om wettelijke redenen te weigeren, bijvoorbeeld als de betaling niet succesvol is of als een product onverwachts uitverkocht blijkt te zijn. In dat geval krijgt u uiteraard een terugbetaling.

 4. Onze producten zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Als een product uitverkocht raakt tussen het moment van uw bestelling en de verwerking ervan in ons magazijn, zullen we de aankoop annuleren, aangezien het product niet langer beschikbaar is. In dat geval zullen we u op de hoogte stellen en het verschuldigde bedrag terugbetalen.

 

Artikel 5 - De prijs en betalingen

 1. De vermelde prijzen op onze website zijn van toepassing op alle bestellingen die via onze website worden geplaatst. Deze prijzen zijn inclusief BTW, indien van toepassing. Eventuele verzendkosten of andere bijkomende kosten worden tijdens het afrekenproces in rekening gebracht.

 2. Doxie World behoudt zich het recht voor om informatie te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving, bijvoorbeeld in het geval van onjuiste prijzen of productbeschrijvingen.

 3. Bij het afrekenen bieden we verschillende betaalmethoden aan, die zichtbaar zullen zijn tijdens het afrekenproces.

 4. Houd er rekening mee dat we het recht behouden om speciale aanbiedingen of kortingen op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving in te trekken.

 

Artikel 6 - Verzending en uitvoering 

 1. Verzendkosten worden in rekening gebracht bovenop de prijs van het product, en deze kosten worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenproces.

 2. We streven ernaar om bestellingen binnen 1 tot 2 werkdagen na de bevestigingsmail te verzenden. Het is belangrijk op te merken dat de levertijd per product kan variëren en duidelijk wordt aangegeven op de productpagina. Soms kan de verzending langer duren, bijvoorbeeld tijdens feestdagen of als bepaalde producten tijdelijk niet beschikbaar zijn.

 3. Wij maken gebruik van verschillende bezorgdiensten om uw bestelling te bezorgen. In het geval dat we een product dat u heeft besteld niet kunnen verzenden, ontvangt u het volledige bedrag van uw aankoop retour.

 4. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail. Mocht er onderweg iets met uw bestelling gebeuren, zoals schade of verlies voordat het bij u aankomt, dan nemen wij de verantwoordelijkheid en zullen we het probleem voor u oplossen. We blijven verantwoordelijk totdat u het product veilig thuis heeft ontvangen.

 

Artikel 7 - Herroepingsrecht of retourneren 

 1. Mocht u niet volledig tevreden zijn met het product dat u bij ons heeft aangeschaft, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de producten retour te sturen, zonder dat u hiervoor een specifieke reden hoeft op te geven. Dit geldt ook voor producten die zijn afgeprijsd. Het is belangrijk dat u het product in goede staat houdt als u besluit het te retourneren. Laat alle labels, kaartjes en plastic verpakkingen intact, zodat we het product nog aan een andere klant kunnen aanbieden.

 2. Zodra het geretourneerde product ons magazijn bereikt en de retourzending is verwerkt, zullen we het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening. Houd er rekening mee dat dit proces tot maximaal 2 weken kan duren, gerekend vanaf het moment dat u het product retourneert.

 3. Als u ervoor kiest om een product te retourneren, dient u eventuele kosten voor het terugzenden van het product zelf te dragen. 

 4. Retourinstructies zijn te vinden op de "Verzenden en Retour" pagina.

 

Artikel 8 - Klachtenregeling

 1. Heeft u feedback of een zorg die u met ons wilt delen? We zijn toegewijd om uw tevredenheid te herstellen, dus laat het ons alsjeblieft snel weten via e-mail. We zijn erg geïnteresseerd in het begrijpen van het probleem en zullen er direct mee aan de slag gaan.

 2. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. We zullen ofwel direct een oplossing bieden of u op de hoogte stellen als we wat meer tijd nodig hebben om de juiste oplossing te vinden.

 

Artikel 9 - Privacy 

Meer informatie over ons privacybeleid is te vinden op de pagina 'Privacybeleid.'

 

Artikel 10 - Eigendom 

 1. De inhoud van de website en al onze sociale mediakanalen is beschermd door auteursrecht. Alle afbeeldingen, tekst en videomateriaal op www.doxieworld.nl en gerelateerde sociale mediakanalen zijn exclusief eigendom van Doxie World.

 2. Het gebruik van deze inhoud is zonder schriftelijke toestemming van Doxie World niet toegestaan. Als u graag een foto of video wilt gebruiken, neem dan eerst contact met ons op via info@doxieworld.nl.

 

Artikel 11 - Aansprakelijkheid 

 1. Doxie World spant zich in om hoogwaardige producten en diensten te leveren. Desondanks aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor directe, indirecte, incidentele, bijzondere, of gevolgschade voortvloeiend uit het gebruik van onze producten of diensten, tenzij veroorzaakt door bewezen nalatigheid van onze kant.

 2. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit de verkeerde interpretatie van tekst of afbeeldingen door de klant.

 3. In geval van klachten of aansprakelijkheidsclaims verzoeken wij klanten om onmiddellijk contact met ons op te nemen via het aangegeven e-mailadres. Onze aansprakelijkheid is beperkt tot de waarde van het betreffende product of de dienst waaruit de aansprakelijkheid voortvloeit, en we zijn niet aansprakelijk voor indirecte, incidentele, bijzondere, of gevolgschade.

 

Deze algemene voorwaarden zijn oorspronkelijk opgesteld op 1 oktober 2019 en zijn bijgewerkt op 1 november 2023.

bottom of page