top of page
Slapende honden

ONTDEK ALLES

Over Doxie World

Over Doxie World

Bij Doxie World zijn we gepassioneerd over honden. We zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van hondenmanden, accessoires en meer.

Bij Doxie World geloven we ook in het belang van betaalbare zorg voor huisdieren. Daarom werken we samen met verschillende organisaties om ervoor te zorgen dat medische kosten geen belemmering vormen voor de gezondheid van honden. Onze passie is om mensen en huisdieren gelukkig te maken. We weten dat wanneer jouw huisdier gelukkig is, jij dat ook bent. Daarom streven we ernaar om de perfecte producten aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van zowel jou als jouw hond.

Bij ons kun je rekenen op kwaliteit, comfort en stijl. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hondenmand, speelgoed of accessoires, wij hebben het allemaal. Ontdek ons uitgebreide assortiment en geef jouw hond de liefde en zorg die hij verdient.

Onze missie

Wij begrijpen dat huisdieren een belangrijk onderdeel zijn van het gezin, en we streven ernaar om het leven van honden en hun baasjes te verbeteren. Met onze hoogwaardige producten zorgen we ervoor dat jouw harige vriend comfortabel en gelukkig is.

Het team van Doxie World

bottom of page