top of page

ALLES OVER

Verzending & Retour

Brown puppy in a box isolated on white b

VERZENDING 📦🐾

Let op!

Leveringstijden kunnen per product verschillen. Voor meer informatie, kijk op de productpagina.

🇳🇱 Nederland: Bij Doxie World begrijpen we dat harige vriendjes niet kunnen wachten op hun nieuwe traktaties en speeltjes. Daarom verzenden we veel van onze producten met DHL FOR YOU VANDAAG 🚚, inclusief een Track & Trace code, voor een snelle en transparante levering.

  • Bestel vóór 23:59 uur, en je pluizige vriend ontvangt zijn verrassing de volgende werkdag tussen 17:30 en 22:30 uur.

  • Voor bestellingen boven €30 is de verzending kosteloos; anders zijn de verzendkosten €5. 😊

  • Voor bestellingen die rechtstreeks van onze leveranciers komen, mag je rekenen op een levertijd van 6-10 werkdagen, inclusief een Track & Trace code. 🕒

Voor de Waddeneilanden gelden specifieke levertijden van 1-2 werkdagen extra. 🏝️

🇧🇪 België: Ook onze zuiderburen kunnen genieten van een vlotte levering met DHL.

  • Levering binnen 1-3 werkdagen. 🚛

  • Voor bestellingen onder €30 zijn de verzendkosten €8, en boven €30 slechts €3. 💸

  • Voor bestellingen die rechtstreeks van onze leveranciers komen, mag je rekenen op een levertijd van 6-10 werkdagen, inclusief een Track & Trace code. 🕒

Soms kunnen kleine vertragingen optreden, waar wij helaas niet altijd invloed op hebben. We doen echter ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en in te pakken, zodat jouw huisdier spoedig kan genieten van zijn nieuwe verrassingen. 🐾

RETOUR 🔄

Ben je niet helemaal bij met je product? 😕 Zit je te twijfelen over een grotere maat of een andere kleur? Geen zorgen, we snappen het helemaal! 😊

Je hebt maar liefst 14 dagen om je item naar ons terug te sturen en je geld terug te krijgen. 

 

Maar hier komt de grap, letterlijk! Helaas kunnen we de retourkosten niet wegtoveren, want zoals ze zeggen, 'magic ain't free.' 😄 Waarom, vraag je? Nou, retouren zijn nu eenmaal nooit gratis. Bij andere winkels verstoppen ze die kosten gewoon in de prijs, maar wij zijn transparanter dan een heldere zomerdag. 

Daarnaast hebben we onze groene pet op. We willen impulsaankopen ontmoedigen en het milieu sparen, dus we vragen je begrip voor het feit dat de retourkosten door jou worden gedragen. 

 

Eerlijk is eerlijk. Goed voor jou, goed voor ons, en goed voor het milieu! 🌍✨ 

 

Retourinstructies in 3 stappen 📬🎁

  1. Stuur een e-mail naar info@doxieworld.nl met je bestelnummer en een korte toelichting waarom het product wordt teruggestuurd.

  2. Na goedkeuring ontvang je het retouradres.Vergeet niet het verzendbewijs met traceernummer te bewaren en ons deze informatie te sturen.

  3. Zodra het product bij ons is ontvangen, verwerken we de retourzending binnen 2-3 werkdagen. Binnen 3 werkdagen kun je de terugbetaling op je rekening verwachten.

LET OP! : Retouren worden alleen geaccepteerd voor artikelen die zich nog in de oorspronkelijke staat bevinden en voorzien zijn van de originele tags en verpakking.

Als je liever gebruikmaakt van ons verzendlabel, zijn de kosten hiervoor:

€6,95 in Nederland en 

€8,95 in België. 

Deze kosten worden afgetrokken van het terugbetaalde bedrag.

Bij Doxie World zijn we toegewijd aan een soepele en eerlijke winkelervaring voor jou en je trouwe metgezel! 🌟🐾

Klimaatneutraal Verzenden
bij Doxie World met DHL

Doxie World verzendt nu bestellingen klimaatneutraal via DHL Parcel. Daarom hebben wij GO GREEN CONFIRMATION certificaat gekregen. Samen streven we naar duurzaamheid door te investeren in DHL's elektrische vloot en Gold Standard-projecten, die economische groei in ontwikkelingslanden stimuleren. 

DHL's duurzame inspanningen, zoals hun groenste sorteercentrum en het GO Green-programma, bevorderen herbebossing en ecologisch herstel, ten gunste van wereldwijde ecosystemen en lokale gemeenschappen.

Screenshot 2023-12-07 14.33.40.png
bottom of page